Foto cursussen

GHM_0314

Basiscursussen voor beginners met ambitie 

Heb je belangstelling voor een cursus? Meld je dan aan, we plannen samen een datum!

Deze cursus / workshop is bedoeld voor beginners met ambitie!  Als deelnemer neem je je eigen camera (en evt. meerdere objectieven) mee. Dit is bij voorkeur een digitale spiegelreflexcamera. Als je in het bezit bent van een digitale compactcamera kun je uiteraard ook aan de cursus deelnemen. De instellingsmogelijkheden zijn dan wel beperkter, het effect van gewijzigde instellingen is minder sterk en je loopt sneller tegen de grenzen van de camera aan, echter de principes van fotografie zijn en blijven hetzelfde!

De cursusdag bestaat uit een theoriegedeelte, dat – bij een groep van 4 tot 6 deelnemers – om 09:30 uur begint en tot ongeveer 12:00 uur duurt. Daarin behandelen we – aan de hand van gedetailleerde Keynote presentaties met veel voorbeeldfoto’s – de basisbegrippen die iedere fotograaf moet kennen, zodat je leert te begrijpen wat de camera doet en wat het effect is van gewijzigde camera-instellingen. Is de “groep” kleiner dan 4, dan kunnen we sneller door de theorie. We bespreken dan vooraf de indeling van de dag.

Na de lunch (inclusief) gaan we er op uit om het geleerde in de praktijk te brengen. We gaan op lokatie fotograferen en de onderwerpen die daarbij aan bod kunnen komen zijn o.a. stads(dorps)fotografie en landschappen. Om ongeveer 14:00 a 15:30 uur zijn we weer terug (afhankelijk van de groepsgrootte en de hoeveeheid vragen) en bespreken dan – onder het genot van een vers bakkie – de vragen en problemen die in het praktijkgedeelte naar voren kwamen. Op deze manier creëren we een maximaal aantal leermomenten in één leerzame en vooral ook leuke en gezellige dag. Mocht het weer ons dwingen binnen te blijven, dan zorgen we voor een alternatief workshopgedeelte, ergens binnen.

Het theoriegedeelte wordt je aangeboden in een digitale hand-out (download), zodat je de begrippen later nog eens terug kunt lezen.

De kosten voor een cursusdag bedragen € 85,00 (bij 4 of meer deelnemers € 69,00). De cursus wordt gegeven in de fit20 studio, Peizerweg 140 D, 9727AP GRONINGEN.

Inschrijven voor de cursus kan door middel van het sturen van een mailtje met daarop minimaal je NAW gegevens. Je ontvangt dan van ons een bevestiging en een factuur. De reservering voor de cursus wordt automatisch definitief na ontvangst van de betaling van het cursusgeld.

Om in te schrijven: klik hier!

De cursusprijs is inclusief 21% BTW.

Reacties zijn gesloten.